Dry the trout with a paper napkin. Peel and wash potatoes, onions and carrots. Wash the zucchini. Prepare the foil.
Форель промокните бумажной салфеткой. Картофель, лук и морковь почистите и помойте. Цукини помойте. Приготовьте фольгу.
Season the trout fillet with salt, pepper and olive oil. Peel the vegetables and cut into cubes. Fill the foil bags with vegetables, add a piece of fish and steam for 10-15 minutes.
Филе форели посолите, поперчите и сбрызните оливковым маслом. Овощи очистите и нарежьте кубиками. Наполните кулечки из фольги овощами, положите по куску рыбы и отправьте готовиться на пару 10-15 минут.
For the sauce, melt the butter in a saucepan, add flour and cook over medium heat, stirring with a whisk. Add salt and pepper. After a few minutes, when the mass becomes homogeneous, continue whisking, pour in half the cream. Cook for about a minute, then add the remaining cream and cook, stirring, for another 3-5 minutes until the sauce thickens.
Для соуса растопите в сотейнике масло всыпьте муку и готовьте на среднем огне, помешивая венчиком. Добавьте соль, перец. Через несколько минут, когда масса станет однородной, продолжая взбивать, влейте половину сливок. Варите около минуты, затем добавьте оставшиеся сливки и, помешивая, готовьте еще 3-5 минут, пока соус не загустеет.
Serve trout steaks on vegetables. Place a spoonful of cream sauce on top. Garnish with red caviar and a sprig of greenery.
Стейки форели подайте на овощах. Сверху выложите по ложке сливочного соуса. Украсьте красной икрой и веточкой зелени.