Prepare all the products on the list. Wash and dry the cockerel greens. Set out the container in which you will make the salad. Unpack the packaged ingredients.
Приготовьте все продукты по списку. Зелень петушки помойте и обсушите. Выставьте посуду, в которой будете делать салат. Распакуйте упакованные ингредиенты.
Beat eggs in a bowl, add salt and pepper to taste. From this mixture, fry two egg pancakes the size of a frying pan.
Взбейте яйца в миске, по вкусу добавьте соль и перец. Из этой массы пожарьте два яичных блина на размер сковороды.
Cut the crab sticks into arbitrary pieces. Soak rice noodles in boiling water for 5 minutes. Then rinse it with cold water.
Крабовые палочки порежьте произвольными кусочками. Рисовую лапшу замочите кипятком на 5 минут. Затем промойте ее холодной водой.
Cut the egg pancakes into strips. In a suitable container, combine crab sticks, noodles, eggs and chopped parsley. Season the salad with mayonnaise and mix.
Яичные блины нарежьте соломкой. В подходящей емкости смешайте крабовые палочки, лапшу, яйца и нарезанную петрушку. Заправьте салат майонезом, перемешайте.
Season the salad with grated crab sticks and egg. Decorate it with herbs and vegetables.
Притрусите салат тертыми крабовыми палочками или яйцом. Украсьте его зеленью, овощами.