Prepare all ingredients according to the recipe. Remove the leaves from the cabbage at the base. Set out the dishes for preparing the batter.
Приготовьте все продукты по рецепту. У капусты удалите листья у основания. Выставьте посуду для приготовления кляра.
Divide the cabbage into small florets. Prepare a batter from eggs, grated cheese and flour, mix it until smooth.
Разделите капусту на небольшие соцветия. Приготовьте кляр из яиц, тертого сыра и муки, перемешайте его до получения однородной массы.
Heat a frying pan with vegetable oil. Dip the cabbage florets into the batter and fry until golden brown. Place the finished cabbage on paper napkins.
Разогрейте сковороду с растительным маслом. Окунайте в кляр соцветия капусты и отправляйте ее жариться до получения золотистого цвета. Выкладывайте готовую капусту на бумажные салфетки.
Serve the fried cabbage in batter on a shared platter or in portions. Add sauce or sour cream if desired. Garnish with a sprig of parsley and slice some colorful vegetables.
Подайте капусту, жаренную в кляре, на общем блюде или порционно. По желанию поставьте соус или сметану. Украсьте веточкой петрушки, сделайте нарезку из ярких овощей.