Peel and wash the onion. Cut the ribs into sections, wash and dry. Remove the top rough leaves from the cabbage.
Лук очистите и помойте. Ребра разрежьте по секторам, помойте и обсушите. У капусты снимите верхние огрубевшие листья.
Cut the ribs and fry them in a cauldron. When they turn golden, remove from the cauldron onto a plate.
Нарежьте ребра и обжарьте их в казане. Когда они станут золотистыми, выложите из казана на тарелку.
Chop the cabbage into thin strips and place it in the cauldron. Simmer for a bit and then add tomato paste and spices.
Нашинкуйте капусту тонкими полосками и загрузите ее в казан. Потушите немного, а затем добавьте томатную пасту и специи.
Add onion, cut into half rings, to the cabbage. Stir and simmer for 15 minutes, then add the ribs to the cauldron. Simmer everything together for 25 minutes.
Отправьте к капусте лук, нарезанный полукольцами. Перемешайте и тушите 15 минут, затем загрузите в казан ребра. Все вместе тушите 25 минут.
Serve the cabbage stewed with pork ribs in portions on plates. Decorate with greens. Make vegetable slicing.
Тушеную со свиными ребрами капусту подайте порционно на тарелках. Украсьте зеленью. Сделайте овощную нарезку.