Prepare all the ingredients: wash the vegetables, peel the champignons. Peel the onion. Peel the carrots and remove the seeds from the bell pepper. Wash the parsley and dry it.
Подготовьте все ингредиенты: овощи вымойте, шампиньоны почистите. Лук очистите от шелухи. Морковь почистите, болгарский перец очистите от семян. Зелень петрушки промойте и высушите.
Pour boiling water over the Frenchoza, drain the water after 5 minutes, transfer the Frenchoza to a colander and rinse with cold water.
Фрунчозу залейте кипятком, через 5 минут воду слейте, переложите фрунчозу в дуршлаг и промойте холодной водой.
Cut the onion into small cubes. Grate the carrots on a coarse grater. Cut the garlic into thin slices. Cut the sweet bell pepper into strips. Place all the chopped vegetables in a heated frying pan and fry in vegetable oil for 5 minutes.
Лук нарежьте на небольшие кубики. Морковь натрите на крупной терке. Чеснок нарежьте тонкими пластинами. Сладкий болгарский перец нарежьте полосками. Все нарезанные овощи выложите в разогретую сковороду и обжарьте на растительном масле в течение 5 минут.
Cut the mushrooms into slices and add to the pan. Fry everything for 5 minutes. Add sugar, salt, black pepper and soy sauce to the pan. Simmer the vegetables for another 2-3 minutes.
Грибы нарежьте пластинами и добавьте в сковороду. Обжаривайте все в течение 5минут. Добавьте в сковороду сахар, соль, перец черный и соевый соус. Тушите овощи еще 2-3 минуты.
Then add Frenchose, mix gently and heat for a few minutes. Remove the pan from the heat, sprinkle the dish with sesame seeds and chopped herbs.
Затем добавьте фрунчозу, аккуратно перемешайте и прогрейте в течение нескольких минут. Снимите сковороду с огня, посыпьте блюдо кунжутом и рубленной зеленью.
Serve Frenchoza with champignons and vegetables in warm portions, garnishing the dish with fresh herbs.
Подавайте фрунчозу с шампиньонами и овощами порционно в теплом виде, украсив блюдо свежей зеленью.