Remove eggs and milk from the refrigerator in advance; they should be at room temperature. Carefully remove the skin from the salmon fillet and cut the fish into small pieces. The flour must be sifted.
Заранее достаньте из холодильника яйца и молоко, они должны быть комнатной температуры. Аккуратно удалите кожу с филе семги и порежьте рыбу на небольшие кусочки. Муку необходимо просеять.
Prepare the pancake batter: break 3 eggs and beat them until foamy. Add 1 glass of milk, salt, sugar and add flour in small portions, gradually stirring the dough. When it becomes homogeneous, pour in the remaining milk and add vegetable oil. Leave the dough to sit for 20 minutes.
Приготовьте тесто для блинов: разбейте 3 яйца и взбейте их в пену. Добавьте 1 стакан молока, соль, сахар и всыпайте муку небольшими порциями, постепенно размешивая тесто. Когда оно станет однородным, влейте оставшееся молоко и добавьте растительное масло. Оставьте тесто настояться в течение 20 минут.
Heat a frying pan and lightly grease it with vegetable oil. Then fry thin pancakes on both sides without adding oil to the pan.
Разогрейте сковороду и слегка смажьте ее растительным маслом. Затем жарьте тонкие блинчики с двух сторон без добавления масла в сковороду.
Grease the finished cooled pancake with melted cheese. Remove the cheese from the refrigerator in advance to make it more pliable. Then add pieces of fish and roll the pancake into an envelope.
Готовый остывший блин смажьте плавленым сыром. Сыр заранее достаньте из холодильника, чтобы он стал податливее. Затем положите кусочки рыбы и сверните блин конвертиком.
Cut the finished pancakes into 2-3 equal parts slightly diagonally. Arrange beautifully in a dish so that the cut with the filling is visible. Complete the dish with fresh lettuce and cherry tomatoes.
Готовые блинчики нарежьте на 2-3 равные части чуть наискосок. Красиво разложите в блюде так, чтобы был виден срез с начинкой. Дополните блюдо свежими листьями салата и помидорками черри.