List all products according to the list of ingredients. Prepare the utensils you will use. If you do not have ready-made minced meat, then grind the pork into minced meat using a meat grinder. Sift the required amount of flour.
Выставите все продукты по списку ингредиентов. Приготовьте посуду, которой будете пользоваться. Если у Вас нет готового фарша, то измельчите с помощью мясорубки свинину в фарш. Нужное количество муки просейте.
Prepare the dough, make a dough, put yeast, 2 tablespoons of flour, water in a deep bowl and leave for 10 minutes. When the dough is ready, pour in the rest of the flour and knead the dough, gradually pour in 50 ml of vegetable oil and knead the dough for 15 minutes. Then place the dough in a warm place for 60 minutes.
Готовим тесто, сделайте опару, положите в глубокую миску дрожжи 2 ложки муки, воду и оставьте на 10 минут. Когда опара готова насыпьте всю остальную муку и замесите тесто, постепенно наливайте растительное масло 50 мл и месите тесто 15 минут. Затем отправьте тесто в теплое место на 60 минут.
To the finished minced meat, add onion minced through a meat grinder, salt and pepper to taste.
К готовому фаршу добавляем лук пропущенный через мясорубку, соль и перец по вкусу.
Divide the dough into pieces, then form into round balls. Roll each ball into a layer in the middle, place the prepared minced meat and form a pie, pinching the edges well.
Тесто разделите на кусочки, затем сформируйте круглые шарики. Каждый шар раскатайте в пласт по середине положите готовый фарш и сформируйте пирожок, хорошо защипывая края.
Heat vegetable oil in a hot frying pan and fry the pies on both sides over low heat until golden brown.
В раскаленной сковороде нагрейте растительное масло и ставьте пирожки обжаривать с двух сторон на медленном огне до золотистой корочки.
Cool the finished pies and serve with tea.
Готовые пирожки остудите и подавайте к чаю.