Sift the flour. Peel and wash the potatoes. Place the pan on the fire to cook it. Peel and wash the onion.
Муку просейте. Картофель очистите и помойте. Поставьте кастрюлю на огонь для его варки. Лук очистите и помойте.
Add salt, sugar, vegetable oil and yeast to a bowl of warm water and stir. Add a little flour, stir, then add the rest of the flour in portions and knead the dough. Cover with a towel and place in a warm place to rise for 40-50 minutes. After 20 minutes, knead it.
В миску с теплой водой добавьте соль, сахар, растительное масло и дрожжи и перемешайте. Добавьте немного муки, перемешайте, затем всыпьте остальную муку порциями и замесите тесто. Накройте полотенцем и поставьте в теплое место всходить на 40-50 минут. Через 20 минут обомните его.
Cut the potatoes into pieces and cook mashed potatoes. Cut the onion into cubes and fry in a frying pan. Pour the onion into the puree, add salt, pepper and stir.
Картофель нарежьте кусками и сварите пюре. Лук нарежьте кубиками и обжарьте на сковороде. Высыпьте лук в пюре, посолите, поперчите и перемешайте.
Divide the dough into pieces and roll into balls. Roll each ball into a flat cake with a rolling pin. Place the filling in the middle. Press the edges of the dough and form into pies. Fry them over medium heat in hot oil for 2 minutes, first seam side down until golden brown, and then the other side.
Разделите тесто на части и скатайте в шарики. Каждый шарик раскатайте скалкой в лепешку. В средину выложите начинку. Слепите края теста и сформируйте пирожки. Жарьте их на среднем огне в горячем масле 2 минуты сначала швом вниз до золотистого цвета, а затем – с другой стороны.
Serve the pies with kefir, yogurt, sour cream or sauce. Chop fresh or pickled vegetables.
Подавайте пирожки с кефиром, йогуртом, сметаной или соусом. Сделайте нарезку свежих или маринованных овощей.