Wash the salmon, peel and dry. Defrost the dough. Wash the dill well and dry.
Лосось вымойте, почистите и просушите. Тесто разморозьте. Зелень укропа хорошо помойте и высушите.
Prepare the filling for the pies: chop the cheese with a fork, finely chop the dill. Thoroughly stir the cheese with dill.
Приготовьте начинку для пирожков: измельчите брынзу вилкой, мелко порубите зелень укропа. Тщательно размешайте брынзу с укропом.
Roll out the defrosted dough a little so that the sheet becomes square, and then cut it into squares measuring 15x15 centimeters. Place the cheese filling in the center, and pieces of fish on top of the cheese.
Размороженное тесто немного раскатайте, чтобы лист стал квадратным, а затем разрежьте его на квадраты размером 15×15 сантиметров. В центр положите начинку из брынзы, а сверху на брынзу - кусочки рыбы.
Form envelopes by pinching the corners of the dough together. And then carefully pinch the edges. You can lightly brush the edges of the dough with water so that it can be pinched easily.
Сформируйте конвертики, скрепляя между собой уголки теста. А затем тщательно защипите края. Можно слегка смазать края теста водой для того, чтобы оно легко защипывалось.
Line a baking sheet with parchment paper. Place the pies on a baking sheet and bake in an oven preheated to 200℃ for 40 minutes until the pies are browned.
Застелите противень пергаментной бумагой. Выложите пирожки на противень и выпекайте в предварительно разогретой до 200℃ духовке в течение 40 минут до подрумянивания пирожков.
Serve the pies, garnish the dish with fresh parsley and cherry tomatoes.
Подавайте пирожки, украсив блюдо свежей зеленью петрушки и помидорками черри.