Recipes / Ruddy pies with chicken meat on choux pastry Румяные пирожки с куриным мясом на заварном тесте
You can feed your family nourishingly and tasty with pies made with chicken meat and choux pastry. In just 45 minutes, a full-fledged dish will be ready, and, most importantly, with a minimum of ingredients, effort and money spent. The peculiarity of the presented recipe is in the dough, which is brewed with boiling water. Otherwise, everything is simple, but these are delicious, fluffy, rosy pies that both children and adults love.
Сытно и вкусно накормить семью можно пирожками с курицей на заварном тесте. Уже за 45 минут получится полноценное блюдо, причём с минимальным количеством ингредиентов, усилий и расходов. Особенность данного рецепта — тесто, которое заваривают кипятком. В остальном всё просто: вкусные, пышные, румяные пирожки, которые нравятся и детям, и взрослым.
Steps / Шаги:
Prepare all the products on the list. Sift the flour. Set out the container in which you will prepare the dough.
Приготовьте все продукты по списку. Муку просейте. Выставьте посуду, в которой будете готовить тесто.
Place flour and salt in a bowl and stir. Then pour boiling water into them and knead the dough. Add vegetable oil and knead for a couple more minutes, then set aside to rest for 10 minutes.
В миску отправьте муку и соль, перемешайте. Затем влейте к ним кипяток и замесите тесто. Добавьте растительное масло и месите еще пару минут, затем отставьте на 10 минут отдохнуть.
Salt and pepper the minced meat. Divide the dough into pieces and roll into balls. Roll each of them into a layer, put minced meat in the middle and pinch the edges.
Фарш посолите и поперчите. Тесто разделите на кусочки и скатайте в шарики. Каждый из них раскатайте в пласт, в средину положите фарш и защипите края.
Heat vegetable oil in a frying pan. Fry the pies over low heat under a closed lid, first on one side and then on the other side.
В сковороде разогрейте растительное масло. Жарьте пирожки на медленном огне под закрытой крышкой сначала с одной, а затем - со второй стороны.
Place the pies on a serving platter. Garnish with green onions, a sprig of dill or parsley. Slice tomatoes or cucumbers.
Выставьте пирожки на блюдо для подачи. Украсьте зеленым луком, веточкой укропа или петрушки. Сделайте нарезку из помидор или огурцов.