Prepare the necessary ingredients and utensils.
Подготовьте необходимые ингредиенты и посуду.
In a bowl, mix water, yeast, sugar and 2 tablespoons of flour, leave for 10 minutes. Then add the egg, flour and knead the dough, then pour in 50 milliliters of oil and knead for another 5 minutes.
В миске смешайте воду, дрожжи, сахар и 2 ложки муки, оставьте на 10 минут. Затем добавьте яйцо, муку и замесите тесто, потом влейте 50 миллилитров масла и месите еще 5 минут.
Leave the finished dough for 150 minutes. Next, cut the sausage into fine strips. When the dough has risen, divide it into pieces and form into small balls.
Готовое тесто оставьте на 150 минут. Далее нарежьте колбасу мелко соломкой. Когда тесто поднимется, разделите его на кусочки и сформируйте небольшие шарики.
Then roll it into a thin layer and place the rubber sausage in the middle, pinch the edges. Heat a frying pan and pour oil, fry the pies over low heat on both sides.
Затем раскатайте в тоненький пласт и в середину выложите резину колбасу, защипите края. Разогрейте сковороду и налейте масло, жарьте пирожки на медленном огне с двух сторон.
It is best to serve the pies in combination with cherry tomatoes.
Лучше всего подавать пирожки в сочетании с помидорами черри.