Defrost the dough. Thaw the fish, wash and drain. Wash and dry the parsley.
Разморозьте тесто. Рыбу разморозьте, помойте и дайте стечь воде. Петрушку помойте и обсушите.
Rub the fish with salt and spices, sprinkle with lemon juice. Leave it to marinate for 20-30 minutes. Mix cottage cheese with chopped herbs.
Рыбу натрите солью и специями, сбрызните соком лимона. Оставьте ее мариноваться на 20-30 минут. Творожный сыр смешайте с рубленной зеленью.
Divide the dough into 4 parts. Place the marinated fish fillet on one part and evenly distribute the curd mixture on top. Place the second part of the dough and seal the edges with a fork. Transfer the finished products to a baking sheet.
Тесто разделите на 4 части. На одну часть положите маринованное рыбное филе, сверху равномерно распределите творожную массу. Наложите вторую часть теста, вилкой скрепите края. Перенесите готовые изделия на противень.
Make several cuts on top of the dough with a knife to allow steam to escape, brush with yolk and sprinkle with sesame seeds if desired. Bake in the oven at 180 degrees until golden brown.
Сверху на тесте сделайте несколько надрезов ножом для выхода пара, смажьте желтком и по желанию посыпьте кунжутом. Выпекайте в духовке при 180 градусах до появления румяной корочки.
Serve the finished fish in dough with a sprig of herbs. Place tomato slices, sliced cucumbers or sweet peppers.
Готовую рыбу в тесте подайте с веточкой зелени. Уложите дольки помидора, нарезку огурцов или сладкого перца.