Prepare all the necessary ingredients and utensils.
Подготовьте все необходимые ингредиенты и посуду.
Take a deep bowl and mix kefir, yeast, sugar and a little flour in it. Leave to sit for 15 minutes.
Возьмите глубокую миску и смешайте в ней кефир, дрожжи, сахар и немного муки. Оставьте настояться на 15 минут.
Then add 2 eggs, salt, the rest of the flour and knead the dough. Leave for 1 hour.
Затем добавьте 2 яйца, соль, оставшуюся часть муки и замесите тесто. Оставьте на 1 час.
Take the onion and chop finely. Place the minced meat in a bowl and add onion, salt, spices and egg. Roll out the dough and divide into several pieces. Place the filling on each piece and make pies.
Возьмите лук и мелко нарежьте. Фарш выложите в миску, и добавьте лук, соль, специи и яйцо. Тесто раскатайте и разделите на несколько кусочков. На каждый кусочек выложите начинку и слепите пирожки.
Cover a baking sheet with parchment paper and place the pies. Brush each pie with egg and sprinkle with sesame seeds. Then bake in an oven preheated to 180°C until golden brown.
Противень застелите пергаментной бумагой и выложите пирожки. Каждый пирожок смажьте яйцом и посыпьте кунжутом. Затем поставьте запекать в разогретую до 180 °C духовку, до появления золотистой корочки.
Best served in combination with your favorite drink (tea, coffee or juice).
Лучше всего подавать в сочетании с любимым напитком (чаем, кофе или соком).