List all products according to the list of ingredients. Prepare the utensils you will use.
Выставите все продукты по списку ингредиентов. Приготовьте посуду, которой будете пользоваться.
Mix flour with yeast, salt and sugar. Pour in warm water, sour cream and vegetable oil.
Муку перемешайте с дрожжами, солью и сахаром. Влейте теплую воду, сметану и масло растительное.
Knead the dough for at least 15 minutes. The dough should not stick to your hands. Let the dough rest for 60 minutes.
Вымешайте тесто минимум 15 минут. Тесто не должно липнуть к рукам. Дайте постоять тесту 60 минут.
Grate the cheese on a coarse grater.
Натрите на крупной терке сыр.
Divide the finished dough into portions. Roll out a circle of dough and place a large amount of cheese in the middle.
Поделите готовое тесто на порционные кружочки. Раскатайте кружочек теста и в середину положите большое количество сыра.
Gather the dough into a knot and roll it out.
Соберите тесто узелком и раскатайте.
Fry in a dry hot frying pan.
Жарьте на сухой раскаленной сковороде.
Grease each finished flatbread with a piece of butter.
Каждую готовую лепешку смажьте кусочком сливочного масла.
Ready-made flatbreads with cheese are very soft, tender flatbreads, serve for breakfast or replace bread with flatbread and serve with any other hot dishes.
Готовые лепешки с сыром очень мягкие, нежные лепешки, подавайте к завтраку или замените хлеб – лепешкой и подавайте к любым вторым горячим блюдам.