Prepare the necessary food and utensils.
Подготовьте необходимые продукты и посуду.
Heat the milk, then add the yeast and sugar. Pour the butter, yeast mixture and salt into the flour and knead the dough. Knead the dough for 10 minutes, then let it sit for 1 hour.
Разогрейте молоко, затем добавьте дрожжи и сахар. В муку влейте масло, дрожжевую смесь и соль, замешайте тесто. Месите тесто 10 минут, затем дайте ему настояться 1 час.
Then divide the dough into 9 parts and roll into a rope. Wrap the sausage in the dough. Place on a baking sheet and let sit for 40 minutes.
Потом разделите тесто на 9 частей и раскатайте в жгут. Заверните сосиску в тесто. Выложите на противень и дайте настояться 40 минут.
Brush the pies with egg and sprinkle with sesame seeds. Bake in a preheated oven at 200°C for 30 minutes.
Яйцом смажьте пирожки и посыпьте кунжутом. Запекайте в разогретой духовке до 200 °C 30 минут.
When serving the dish, it is best to divide the pies into halves, so there will be more of them.
Лучше всего при подаче блюда пирожки разделить на половинки, так их будет больше.