Prepare all the necessary ingredients. Wash tomatoes, dill, dry, salmon too.
Подготовьте все необходимые ингредиенты. Помидоры, укроп обмойте, обсушите, семгу тоже.
Take the salmon and salt it. Then add seasoning and lemon juice. Cut the tomatoes into slices and grate the cheese on a coarse grater.
Возьмите семгу и посолите ее. Затем добавьте приправу и полейте соком лимона. Нарежьте помидоры кружочками и натрите сыр на крупной терке.
Finely chop the dill. Lay down the foil, roll in two layers and give the appearance of pockets. Grease each pocket with vegetable oil and sprinkle with chopped dill. Then add fish and tomatoes. Next, sprinkle everything with cheese and add mayonnaise.
Мелко нарежьте укроп. Постелите фольгу, сверните в два слоя и придайте вид кармашков. Смажьте каждый кармашек растительным маслом и посыпьте измельченным укропом. Затем выложите рыбу и помидоры. Далее посыпьте все сыром и добавьте майонез.
Seal the edges and bake in an oven preheated to 180°C for 30 minutes. 5 minutes before cooking, open the edges and let the top fry until golden brown.
Закрепите края и поставьте запекаться в разогретую до 180 °C духовку на 30 минут. За 5 минут до готовности раскройте края и дайте поджариться верхушке до золотистого цвета.
It is best to decorate the dish with lemon slices and herbs.
Лучше всего украсить блюдо дольками лимона и зеленью.