Wash and dry the tomatoes. Also wash the pepper and remove seeds. Peel and wash the garlic.
Помидоры помойте и обсушите. Перец также помойте и очистите от семян. Чеснок очистите и помойте.
For the dressing, mix olive oil, soy sauce, salt, pepper, and lemon juice in a container. Squeeze the garlic into it and mix well.
Для заправки смешайте в емкости оливковое масло, соевый соус, соль, перец, лимонный сок. Выдавите туда чеснок и хорошо перемешайте.
Cut the ham, cheese and tomatoes into cubes. Chop the pepper into strips. Cut the champignons in half. Add dressing to them, stir.
Нарежьте ветчину, сыр и помидоры кубиками. Перец нашинкуйте полосочками. Шампиньоны разрежьте пополам. Добавьте к ним заправку, перемешайте.
Serve the salad in portioned salad bowls or bowls. Garnish with dill and young garlic. Place a lemon circle on the edge of the bowl.
Подавайте салат в порционных салатницах или креманках. Украсьте зеленью укропа и молодого чеснока. На край креманки насадите кружок лимона.