Rinse the buckwheat. Peel the onions, peppers and carrots. Cut the onion and pepper into cubes, grate the carrots on a coarse grater. Preheat the oven to 190°C and prepare a baking dish.
Промойте гречку. Очистите лук, перец и морковь. Лук и перец нарежьте кубиками, морковь натрите на крупной терке. Разогрейте духовку до 190°C и подготовьте форму для запекания.
In a frying pan with heated oil, fry the onions and carrots over medium heat for about 5 minutes. Add pepper, salt and pepper, stir and cook for another 2 minutes.
На сковороде с разогретым маслом обжаривайте лук и морковь на среднем огне около 5 минут. Добавьте перец, посолите, поперчите, перемешайте и готовьте еще 2 минуты.
Add buckwheat to the frying pan, mix it with vegetables and transfer to a baking dish. Pour water over the buckwheat, cover the pan with foil and place in a preheated oven for 30 minutes.
Добавьте в сковородку гречку, смешайте ее с овощами и переложите в форму для запекания. Залейте гречку водой, накройте форму фольгой и отправьте в разогретую духовку на 30 минут.