Clean the liver, wash it, strain the water. Wash and dry the champignons. Peel and wash the onion.
Печень зачистите, помойте, отцедите воду. Шампиньоны помойте и обсушите. Лук почистите и помойте.
Fry the liver in butter until beautifully colored. Then add the bacon into the pan, followed by the diced onion. Add salt, pepper and sugar.
Обжарьте печень до красивого цвета на сливочном масле. Затем загрузите в сковороду бекон, после него - нарезанный кубиками лук. Всыпьте соль, перец и сахар.
Place the chopped champignons into the pan. Continuing to fry, add pickled cucumber cubes and stir. Simmer for 5-7 minutes. Place the fried ingredients into a saucepan.
Отправьте в сковороду нарезанные шампиньоны. Продолжая жарить, добавьте кубики соленого огурца, перемешайте. Тушите 5-7 минут. Обжаренные ингредиенты переложите в сотейник.
Combine the cream with flour, stir well, and pour it into a saucepan. Add water if necessary. Simmer covered for 8-10 minutes.
Соедините сливки с мукой, хорошо размешайте, и вылейте их в сотейник. При необходимости влейте воду. Тушите под крышкой 8-10 минут.
Serve the liver with any side dish of your choice. Prepare a salad or sliced tomatoes and cucumbers. Decorate with greens.
Подавайте печень с любым гарниром по вашему вкусу. Приготовьте салат или нарезку из помидор и огурцов. Украсьте зеленью.