List all products according to the list of ingredients. Rinse chicken thighs and dry excess water with a paper towel. Prepare the utensils you will use. Peel and rinse onions and potatoes. Rinse the tomatoes.
Выставьте все продукты по списку ингредиентов. Куриные бедра промойте и просушите от излишков воды бумажным полотенцем. Приготовьте посуду, которой будете пользоваться. Лук, картофель отчистите и промойте. Помидоры промойте.
Cut the washed onion into thin half rings and place in a convenient container.
Промытый лук нарежьте тонкими полукольцами и отправьте в удобную емкость.
Add mayonnaise, mustard beans, salt and ground pepper to taste to the onion. Mix the dressing well.
Добавьте к луку майонез, горчицу в зернах, соль и молотый перец по вкусу. Перемешайте хорошо заправку.
Cut the potatoes into medium circles. Sprinkle potatoes with salt and pepper.
Картофель нарежьте средними кружочками. Посыпьте картофель солью и перцем.
Cut the tomatoes into medium circles.
Помидоры нарежьте средними кружочками.
Grease a baking sheet with vegetable oil. Place potatoes on a baking sheet and place chicken thighs on top.
Противень смажьте растительным маслом. Выложите на противень картофель, поверх разложите куриные бедра.
Place chopped onions mixed with mayonnaise and mustard over the thighs. Place tomatoes on top of the onions.
Выложить поверх бедер нарезанный лук, смешанный с майонезом и горчицей. Поверх лука выложите помидоры.
Grate the hard cheese on a coarse grater and place on top of the tomatoes.
Твердый сыр натрите на крупной терке и выложите поверх помидоров.
Place the baking sheet with chicken thighs and potatoes in an oven preheated to 180 degrees. Bake the potatoes and chicken for 35-40 minutes until fully cooked.
Отправьте противень с куриными бедрами и картофелем в разогретую до 180 градусов духовку. Запекайте картофель с курицей 35-40 минут, до полной готовности.
Ready-made chicken thighs with potatoes, French style, can be served immediately, supplemented with herbs, fresh vegetables or your favorite homemade pickles, or pour your favorite sauce over the dish.
Готовые куриные бедра с картофелем, по-французски можно подавать к столу сразу же, дополнив зеленью, свежими овощами или любимыми домашними соленьями или полейте блюдо любимым соусом.