List all products according to the list of ingredients. Clean the carp well to remove unnecessary scales, rinse and dry excess water with a paper towel. Prepare the utensils you will use. Peel the onions and carrots and wash them.
Выставьте все продукты по списку ингредиентов. Карп хорошо очистите от ненужной чешуи, промойте и просушите от излишков воды бумажным полотенцем. Приготовьте посуду, которой будете пользоваться. Луки морковь очистите и промойте.
Finely chop the peeled vegetables, carrots and onions and add salt.
Очищенные овощи, морковь и лук мелко нарежьте и посолите.
Cut the carp and coat with salt and spices to taste. Brush the carp with lemon juice, then spread the fish with sour cream, and stuff the fish with chopped vegetables, onions and carrots.
Надрежьте карпа и обмажьте солью и специями по вкусу. Смажьте карпа лимонным соком, затем намажьте рыбу сметаной, и нафаршируйте рыбу нарезанными овощами, луком и морковью.
Grease a baking dish with oil and place the fish. Place your favorite vegetables on the sides. Pour in wine and place in the oven until done. Serve with lemon wedges.
Форму для выпекания смажьте маслом, выложите рыбу. По бокам выложите любимые овощи. Залейте вином и отправьте в духовку до готовности. Подавайте с дольками с лимоном.
You can also serve the finished baked carp with vegetables with potatoes, rice, fish juice or your favorite sauce on top.
Готовый запеченный карп с овощами можете также подать к столу с картофелем, рисом политым сверху соком рыбы или любимым соусом.