Thaw seafood. Boil the eggs, cool and peel them. Wash and dry the cucumbers, tomatoes and onions.
Морепродукты разморозьте. Отварите яйца, охладите и очистите от скорлупы. Огурцы, помидоры и лук помойте и обсушите.
Boil shrimp for 1-2 minutes. Cut the cucumbers into layers, tomatoes into cubes or slices. Cut the eggs coarsely into 4 parts.
Отварите креветки в течение 1-2 минут. Нарежьте огурцы пластами, помидоры – кубиком или дольками. Яйца разрежьте крупно - на 4 части.
Mix honey, lemon juice and olive oil in a bowl to make a dressing. Mix all ingredients in a salad bowl, then add dressing. Chop the onion and sprinkle it on top of the salad.
Смешайте в миске мед, сок лимона и оливковое масло, чтобы получилась заправка. В салатнике смешайте все ингредиенты, затем добавьте заправку. Нарежьте лук и присыпьте ним салат сверху.
Decorate the seafood salad with olives and herbs. Arrange the egg quarters. Serve the salad with a side dish of rice or another of your choice.
Украсьте салат из морепродуктов оливками, зеленью. Разложите четвертинки яиц. Подайте к салату гарнир из риса или другой на ваш вкус.