To make the dish cook in less time, marinate the chicken legs in advance. Next, prepare the remaining ingredients.
Чтобы приготовление блюда заняло меньшее количество времени, заранее поставьте куриные ножки мариноваться. Далее приготовьте остальные ингредиенты.
Wash the chicken legs and pat dry. To marinate chicken, stir together teriyaki sauce, lemon juice and salt. Leave the chicken legs to marinate.
Помойте куриные ножки и обсушите. Чтобы замариновать курицу, перемешайте соус терияки, сок лимона и соль. Оставьте куриные ножки мариноваться.
Peel and cut the vegetables into small pieces. Season with salt, pepper and olive oil.
Очистите и порежьте овощи на небольшие кусочки. Посолите, поперчите и налейте оливковое масло.
Take a sleeve, place vegetables on the bottom, and place chicken legs on top. Preheat the oven and bake the dish for an hour at 200 °C.
Возьмите рукав, поставьте на дно овощи, а сверху уложите куриные ножки. Разогрейте духовку и поставьте запекаться блюдо на час при температуре 200 °C.
Serve the chicken legs with vegetables hot, you can also add any sauce to your taste.
Подайте куриные ножки с овощами в горячем виде, также можете добавить какой-либо соус по вкусу.