To make cooking your dish take less time, set the potatoes to boil in advance and chop all the required ingredients. Next follow the recipe.
Для того чтобы приготовление вашего блюда заняло меньшее количество времени, заранее поставьте варить картофель и нарежьте все требующиеся ингредиенты. Далее следуйте рецепту.
Peel and cut the potatoes into slices. Let it cook for 10 minutes in salted water.
Почистите и нарежьте картофель кружочками. Поставьте варить на 10 минут в подсоленной воде.
Cut the tomatoes into semicircles and place them in a mold, alternating with potatoes.
Помидоры порежьте полукружиями и сложите в форму, чередуя с картофелем.
Mix sour cream and finely chopped garlic in a bowl, pepper and salt. Pour the resulting mixture over the potatoes and tomatoes.
Смешайте в миске сметану и мелко нарубленный чеснок, поперчите и посолите. Залейте полученной смесью картофель с помидорами.
Cut the mozzarella in half, place it on top of the vegetables with the sauce, and sprinkle Parmesan cheese on top. Preheat the oven to 170°C and place the dish for 30 minutes.
Нарежьте моцареллу пополам, выложите ее поверх овощей с соусом, сверху посыпьте пармезаном. Разогрейте духовку до 170 °C и поставьте блюдо на 30 минут.
Serve the dish hot with chopped tomatoes and a sprig of fresh herbs.
Подавайте блюдо в горячем виде с нарезанными помидорами и веточкой свежей зелени.