To make the preparation of the dish take less time, prepare the dough in advance and let it rest. Next, prepare the ingredients according to the recipe.
Для того, чтобы приготовление блюда заняло меньшее количество времени, заранее приготовьте тесто и дайте ему отдохнуть. Далее приготовьте ингредиенты по рецепту.
To make pancakes, beat 3 eggs, add warm milk and sprinkle with salt and sugar, then add flour and pour out the remaining milk, add vegetable oil at the end. Leave the dough to rest for half an hour. Then fry the pancakes.
Для того чтобы сделать блины, взбейте 3 яйца, добавьте теплое молоко и посыпьте солью и сахаром, далее засыпьте муку и выльете оставшееся молоко, в конце поставьте растительное масло. Оставьте тесто отдохнуть на пол часа. Затем пожарьте блины.
For the filling, finely chop the breast and mushrooms. Pour oil, breast, salt, pepper into a preheated frying pan and add champignons. After this, pour in sour cream and simmer under the lid for 5 minutes. Place two tablespoons of filling into the prepared pancakes, sprinkle with grated cheese and wrap. Take a mold, line the bottom with parchment and grease with sunflower oil. Place all the pancakes in a circle.
Для начинки нарежьте мелко грудку и шампиньоны. На разогретую сковороду налейте масло, грудку, посолите, поперчите и добавьте шампиньоны. После этого налейте сметану и тушите под крышкой 5 минут. В готовые блины поставьте две столовые ложки начинки, посыпьте натертым сыром и заверните. Возьмите форму, устелите на дно пергамент и смажьте подсолнечным маслом. Уложите по кругу все блины.
Next, prepare the filling. Mix 2 eggs and sour cream, pour over pancakes and sprinkle with remaining cheese. Place in a preheated oven for 30-40 minutes and bake at 180°C
Далее приготовьте заливку. Смешайте 2 яйца и сметану, залейте блины и посыпьте оставшимся сыром. Поставьте на 30-40 минут в разогретую духовку запекаться на 180 °C
Garnish the dish with a sprig of parsley and serve hot.
Украсьте блюдо веточкой петрушки и подайте к столу в горячем виде.