Peel the onions and potatoes.
Очистите лук и картофель.
Boil the potatoes in salted water. Drain the water, add milk, butter and egg. Puree the mixture.
Отварите картофель в подсоленной воде. Слейте воду, добавьте молоко, сливочное масло и яйцо. Пюрируйте смесь.
In a frying pan with heated vegetable oil over medium heat, fry the onion for about 2 minutes. Add mushrooms and minced meat, salt and pepper and cook for about 10 minutes.
На сковороде с разогретым растительным маслом на среднем огне обжаривайте лук около 2 минут. Добавьте грибы и фарш, посолите, поперчите и готовьте около 10 минут.
Grease a baking dish with vegetable oil, lay out half of the mashed potatoes, forming the first layer, spread the filling on top of it, cover it with a layer of the remaining mashed potatoes and sprinkle with cheese.
Форму для запекания смажьте растительным маслом, выложите половину картофельного пюре, формируя первый слой, поверх него распределите начинку, накройте ее слоем оставшегося пюре и присыпьте сыром.
Place the pan in the preheated oven for 20 minutes.
Отправьте форму в разогретую духовку на 20 минут.