Remove milk and butter from the refrigerator in advance so that they are at room temperature. Wash and dry the mushrooms.
Заранее достаньте из холодильника молоко и сливочное масло, чтобы они были комнатной температуры. Помойте и обсушите грибы.
Cut the onion into small cubes, mushrooms into slices and garlic. Divide the chopped products into containers. Fry onions with mushrooms, garlic and butter.
Нарежьте лук небольшими кубиками, грибы пластинками и чеснок. Нарезанные продукты разделите по емкостям. Пожарьте лук с грибами, чесноком и сливочным маслом.
Add fried mushrooms and onions to the meat and stir. Once you have prepared the filling, place it on the pancake and carefully roll it up.
Обжаренные грибы с луком добавьте к мясу и перемешайте. После того, как вы приготовили начинку, выложите ее на блин и аккуратно сверните.
Place a couple of pancakes on a plate and garnish with fresh tomatoes.
Выложите на тарелку пару блинчиков и украсьте свежими томатами.