Measure out the indicated amount of ingredients. Flour can be sifted through a sieve 1-3 times.
Отмерьте указанное количество ингредиентов. Муку можно просеять через сито 1-3 раза.
Take a container, pour all the dry ingredients into it: flour, sugar, salt, baking powder and vanillin. Stir.
Возьмите емкость, всыпьте в нее все сухие ингредиенты: муку, сахар, соль, разрыхлитель и ванилин. Перемешайте.
Add the eggs to the bowl and pour in the cream. Mix well. Boil water (350 ml), pour boiling water into the mixture and whisk everything with a whisk. Add oil. Stir.
Добавьте в миску яйца и влейте сливки. Хорошо перемешайте. Воду (350 мл) вскипятите, кипяток влейте в массу и взбейте все венчиком. Добавьте масло. Перемешайте.
Set the container with the dough aside. Let the dough rest for half an hour at room temperature.
Отложите емкость с тестом в сторону. Дайте тесту постоять в течение получаса при комнатной температуре.
Pour some of the dough into a heated frying pan, lightly greased with oil, spreading it over the surface. Fry the pancake on both sides for 30 seconds each.
На разогретую сковороду, слегка смазанной маслом, мерной ложкой влейте часть теста, распределив его по поверхности. Обжаривайте блин с обеих сторон по 30 секунд с каждой.
Pancakes can be served with any topping of your choice.
Блины можно подавать с каким-либо топпингом на ваш вкус.