Wash and dry the mushrooms and herbs. Peel and wash the onion. Prepare utensils for making pancakes.
Грибы и зелень помойте и обсушите. Лук очистите и помойте. Приготовьте посуду для приготовления блинов.
Combine all ingredients for pancakes. Stir until smooth and without lumps. Fry the pancakes, greasing the pan with oil each time.
Соедините все ингредиенты для блинов. Размешайте до получения однородной массы без комочков. Пожарьте блины, каждый раз смазывая сковороду маслом.
For the filling, fry the diced onion. Chop the mushrooms as desired and fry until done. Add sour cream, simmer for 5 minutes. Salt and cool, then grind using a blender or meat grinder.
Для начинки пожарьте лук, нарезанный кубиком. Грибы нарежьте произвольно и обжарьте до готовности. Добавьте сметану, потушите 5 минут. Посолите и остудите, затем измельчите с помощью блендера или мясорубки.
Place a spoonful of filling into each pancake. Wrap it in an envelope or tube.
В каждый блин положите по ложке начинки. Заверните конвертиком или трубочкой.
Serve pancakes with sour cream as a separate dish or with broth or rich soup. Add a sprig of parsley or dill.
Подайте блины со сметаной отдельным блюдом или к бульону, наваристому супу. Положите веточку петрушки или укропа.