Measure out the indicated amount of food. Flour can be sifted through a sieve.
Отмерьте указанное количество продуктов. Муку можно просеять через сито.
Start making pancakes. Take a deep, wide bowl and whisk the eggs and sugar in it. Add milk, flour, sugar, salt to the mixture. Mix thoroughly until smooth. Add vegetable oil to the dough and mix it well again. Set the dough aside for a moment.
Приступите к приготовлению блинов. Возьмите глубокую широкую миску, венчиком взбейте в ней яйца и сахар. Добавьте в массу молоко, муку, сахар, соль. Тщательно перемешайте до однородности. Добавьте в тесто растительное масло и хорошо перемешайте его еще раз. Отложите тесто ненадолго.
Prepare the filling. Cut the ham into thin slices and grate the cheese on a coarse grater. Stir in shredded ham and cheese.
Подготовьте начинку. Нарежьте ветчину тонкими ломтиками, натрите сыр на крупной терке. Перемешайте измельченные ветчину и сыр.
Heat the frying pan. Start frying the pancakes. When you have a “stack” of pancakes, turn it over - the pancakes that were on the bottom have cooled down, and you can continue to work with them.
Разогрейте сковороду. Приступите к обжариванию блинчиков. Когда у вас сформируется «стопка» из блинов, переверните ее – блины, которые были снизу, остыли, и с ними можно продолжать работать дальше.
Wrap the filling in the pancakes. Bend the side edges of the pancakes as shown in the photo. Roll the pancake into a briquette by bending it vertically three times.
Заверните начинку в блины. Боковые края блинов согните, как показано на фото. Сверните блин в «брикет», согнув его в вертикальном направлении три раза.
If desired, fry each “briquette” in a frying pan until golden – this will make the pancakes much tastier due to the aromatic crust and melted cheese.
При желании обжарьте каждый «брикет» на сковороде до золотистости – так блинчики окажутся намного вкуснее за счет ароматной корочки и расплавленного сыра.
Serve the finished pancakes with sour cream or your favorite sauce. The dish can be decorated with sprigs of fresh herbs.
Готовые блинчики подавайте со сметаной или с любимым соусом. Блюдо можно украсить веточками свежей зелени.