Measure out the required amount of bulk products. Remove the bones from the fish.
Отмерьте необходимое количество сыпучих продуктов. Очистите рыбу от костей.
Mix flour with yeast. In a separate container, mix the eggs with sugar and beat until smooth.
Муку смешайте с дрожжами. В отдельной емкости яйца смешивайте с сахаром, взбейте до однородности.
Heat the milk, add eggs beaten with sugar. Gradually add flour. Make sure that the milk is lukewarm and not heated above 40 °C, otherwise the yeast will die. Set the dough aside for 40 minutes and let it sit at room temperature.
Нагрейте молоко, добавьте в него взбитые с сахаром яйца. Постепенно добавляйте муку. Следите за тем, чтобы молоко было чуть теплым и не нагревалось выше 40 °C, иначе дрожжи погибнут. Отложите тесто на 40 минут, пусть постоит при комнатной температуре.
Pour oil into the dough, stir until smooth. Fry pancakes in a heated frying pan.
Влейте в тесто масло, перемешайте до однородности. На разогретой сковороде пожарьте блины.
Spread the cooled pancake with cream cheese, then add the fish pieces. Roll the pancake into a tube.
Остывший блин смажьте сливочным сыром, затем выложите кусочки рыбы. Сверните блин в «трубочку».
Cut the resulting roll in half. Do this with the remaining rolls. Place the pancake halves on a plate. Decorate the “tubes” with caviar on top.
Разрежьте получившийся рулет пополам. Проделайте это с остальными рулетами. Половинки блинов выложите на тарелку. Сверху украсьте «трубочки» икрой.
You can use both red and black caviar to decorate the dish, alternating the filling.
Можно использовать и красную, и черную икру для украшения блюда, чередуя начинку.