Provide food at the same room temperature. Sift the flour. Clean the raisins from impurities, pour boiling water over them for 5 minutes, drain and dry.
Обеспечьте продуктам одинаковую комнатную температуру. Муку просейте. Изюм очистите от примесей, залейте его на 5 минут кипятком, слейте и обсушите.
Beat 4 eggs with a whisk, add salt, sugar to taste and starch. Pour in a couple of tablespoons of milk and stir. Add flour, stir until there are no lumps. Gradually add milk into the resulting thick and viscous dough, stirring. Add sunflower oil and let the dough rest for a while. Fry the pancakes in a frying pan and let them cool.
4 яйца взбейте венчиком, добавьте соль, сахар по вкусу и крахмал. Влейте пару ложек молока и перемешайте. Добавьте муку, мешайте, пока не будет комочков. В получившееся густое и тягучее тесто постепенно вводите молоко, перемешивая. Добавьте подсолнечное масло и дайте тесту немного постоять. Обжарьте на сковороде блины и дайте им остыть.
Add sugar to taste and egg to cottage cheese. Mix well until smooth and without lumps. Add raisins and stir.
В творог добавьте сахар по вкусу и яйцо. Хорошо перемешайте до однородного состояния без комочков. Добавьте изюм, перемешайте.
Place the filling on the pancakes and wrap them in a tube. Place on a greased baking sheet. Place a piece of butter on each pancake. Bake in the oven at 180 degrees until golden brown.
На блинчики выкладывайте начинку и заворачивайте в трубочку. Выложите на смазанную сливочным маслом форму. На каждый блинчик положите кусочек масла. Запекайте в духовке при температуре 180 градусов до образования румяной корочки.
Serve pancakes with sour cream or sweet sauce of your choice. Decorate with candied fruits, chocolate or nut crumbs.
Подайте блинчики со сметаной или сладким соусом на ваш выбор. Украсьте цукатами, шоколадной или ореховой крошкой.