Wash and dry the chicken fillet. Peel the onion. Wash the parsley thoroughly and dry. Grate the cheese on a fine grater. Set aside about 30 grams of grated cheese to sprinkle on the pie before baking.
Куриное филе помойте и обсушите. Лук очистите от шелухи. Зелень петрушки тщательно промойте и обсушите. Сыр натрите на мелкой терке. Около 30 грамм тертого сыра отложите для посыпания пирога перед выпечкой.
Prepare the filling for the pie: to do this, finely chop the onions, fillet and champignons. In a preheated frying pan, fry the onion until golden brown. Then add the fillet pieces and fry until done. Add salt, pepper and chopped mushrooms to the pan. Fry the mushrooms until the liquid evaporates. Then add 2 tablespoons of sour cream to the pan and simmer for another 10-15 minutes.
Приготовьте начинку для пирога: для этого мелко нарежьте репчатый лук, филе и шампиньоны. На разогретой сковороде обжарьте лук до золотистой корочки. Затем добавьте кусочки филе и обжаривайте его до готовности. Добавьте в сковороду соль, перец и измельченные шампиньоны. Обжаривайте грибы до испарения жидкости. Затем добавьте в сковороду 2 столовые ложки сметаны и протушите еще 10-15 минут.
Place the pancake on a flat surface. Step back a little from the edge of the pancake and lay out the meat filling, sprinkle the filling with cheese. Then roll the pancake into a roll. Using the same method, make rolls from all the pancakes.
Разложите блинчик на ровной поверхности. Отступите немного от края блинчика и выложите мясную начинку, посыпьте начинку сыром. Затем сверните блинчик рулетиком. Таким же способом сделайте рулетики из всех блинчиков.
Grease a baking dish with oil. Place all the snail-shaped pancakes in it, starting from the center.
Форму для запекания смажьте маслом. Уложите в нее все блинчики в форме улитки, начиная от центра.
Prepare the filling for the pie. To do this, mix the eggs with the remaining sour cream. Pour the mixture over the pancakes and sprinkle with grated cheese. Bake the pie in an oven preheated to 180℃ for 40-45 minutes.
Приготовьте заливку для пирога. Для этого смешайте яйца с оставшейся сметаной. Залейте смесью блины, посыпьте тертым сыром. Выпекайте пирог в предварительно разогретой до 180℃ духовке в течение 40-45 минут.
Cut the finished pie into portions. Serve warm, garnished with chopped parsley and slices of fresh tomato.
Готовый пирог нарежьте на порционные кусочки. Подавайте к столу в теплом виде, украсив рубленной зеленью петрушки и кусочками свежего томата.