Wash and dry the chicken. Boil buckwheat in salted water until tender. Clean the liver from chaff and excess tissue, wash. Wash and dry the mushrooms.
Курицу помойте и обсушите. Гречку отварите в посоленной воде до готовности. Печень очистите от плевы и лишних тканей, помойте. Грибы помойте и обсушите.
Carefully cut out the inside of the chicken's rib bones without damaging the skin. Prepare a sauce from mayonnaise, mustard, soy sauce, salt and Italian herbs. Brush the chicken with 2/3 of the sauce and leave to marinate for 15-20 minutes.
У курицы аккуратно вырежьте реберные кости внутри, не повредив кожу. Приготовьте соус из майонеза, горчицы, соевого соуса, соли и итальянских трав. Смажьте курицу 2/3 соуса и оставьте на 15-20 минут мариноваться.
Prepare the filling. Cut the onion into small cubes and fry in olive oil. Add chopped mushrooms to it, and after a few minutes, chopped chicken liver. Stir and add salt. Fry until all the liquid has evaporated. Turn off and let cool. Then add buckwheat and stir.
Приготовьте начинку. Нарежьте мелкими кубиками лук и обжарьте на оливковом масле. Добавьте к нему нарезанные грибы, а через несколько минут - нарезанную куриную печень. Перемешайте, посолите. Жарьте, пока не испарится вся жидкость. Выключите и дайте остыть. Затем добавьте гречку, перемешайте.
Stuff the chicken with the filling and sew up the entire open part with thread. Place the chicken on a baking sheet with foil, brush the top with the remaining sauce and wrap the chicken in foil. Bake at 180 degrees for about 30-40 minutes.
Нафаршируйте начинкой курицу и зашейте нитками всю открытую часть. Переместите тушку на противень с фольгой, смажьте сверху оставшимся соусом и заверните курицу в фольгу. Запекайте при температуре 180 градусов около 30-40 минут.
Serve the chicken hot. Make a salad or chopped vegetables for it. Serve pickled vegetables and herbs to taste.
Подавайте курицу горячей. Сделайте к ней салат или нарезку из овощей. По вкусу подайте маринованные овощи и зелень.