Clean the liver from ducts and film, wash. Peel and wash the onion. Wash and dry the mushrooms.
Печень зачистите от протоков и пленки, помойте. Лук очистите и помойте. Грибы помойте и обсушите.
Cut the liver into medium pieces and fry in olive oil over medium heat for 3-5 minutes. Add onion feathers and fry for another 5 minutes.
Печень нарежьте средними брусками и пожарьте в оливковом масле на огне выше среднего 3-5 минут. Добавьте перья лука и жарьте еще 5 минут.
Cut the mushrooms into 6-8 pieces, add to the liver and fry for 3-5 minutes over medium heat. Add nutmeg and pepper.
Грибы нарежьте на 6-8 частей, добавьте к печени и жарьте 3-5 минут на среднем огне. Добавьте мускатный орех, поперчите.
Pour in the cream and simmer for a couple of minutes. Then add the butter and when it melts, turn off the heat.
Влейте сливки и потомите пару минут. Затем добавьте сливочное масло, и когда оно растает, выключите огонь.
Serve the liver hot. Prepare a side dish to taste - potatoes, buckwheat or rice. Serve fresh herbs and vegetables.
Подавайте печень в горячем виде. Приготовьте по вкусу гарнир – из картофеля, гречки или риса. Подайте свежую зелень, овощи.