Soak and clean the liver. Wash and dry the mushrooms. Peel and wash the onion. Sift the flour.
Печень вымочите, очистите. Грибы помойте и обсушите. Лук очистите и помойте. Муку просейте.
Using a mixer, beat the eggs with salt (5 minutes). Without ceasing to beat, pour in the kefir, add the flour, then boiling water and butter. Set the dough aside.
Миксером взбейте яйца с добавлением соли (5 минут). Не переставая взбивать, влейте кефир, всыпьте муку, затем - кипяток и масло. Отставьте тесто.
Boil the liver until tender, cool. Fry the onions, champignons, salt and pepper. Then grind everything with a blender with butter and mix.
Печень отварите до готовности, остудите. Пожарьте лук, шампиньоны, посолите и поперчите. Затем все измельчите блендером со сливочным маслом, перемешайте.
Fry pancakes. Place the filling in each pancake and wrap it up. Place them in a greased pan and place a cube of butter on top. Bake at 180 degrees for 15 minutes.
Пожарьте блины. В каждый блин положите начинку и заверните. Переложите их в смазанную форму, сверху положите по кубику сливочного масла. Запекайте при 180 градусов 15 минут.
Serve pancakes with sour cream or other sauce to taste. Add greens, chopped fresh or pickled vegetables.
Подавайте блины со сметаной или другим соусом по вкусу. Положите зелень, нарезку из свежих или маринованных овощей.