Remove fat and chaff from the fillet, wash and dry. Wash the pepper and remove seeds. Wash and dry the dill.
Филе зачистите от жира и плевы, помойте и обсушите. Перец помойте и очистите от семян. Укроп помойте и обсушите.
Finely chop the bell pepper. Grate the cheese on a coarse grater, chop the herbs. Mix the filling.
Нарежьте мелко болгарский перец. Сыр натрите на крупной терке, нарубите зелень. Смешайте начинку.
Make a cut along the length of the chicken fillet, pound the meat, place the minced meat in the center of the chop and secure the edges of the chicken with toothpicks.
Сделайте надрез по длине куриного филе, отбейте мясо, выложите фарш в центр отбивной и скрепите края курицы зубочистками.
Bake at 180 degrees until the meat is cooked. This takes about 60 minutes.
Запекайте при температуре 180 градусов до готовности мяса. На это уходит около 60 минут.
Serve the chicken breast cut into layers. Garnish with a sprig of parsley and chopped seasonal vegetables.
Куриную грудку подайте нарезанной пластами. Украсьте веточкой петрушки, нарезкой из сезонных овощей.