Clean the chicken fillet from fat and chaff, wash and dry. Prepare containers for liquid and dry mixtures in which you will bread the meat.
Филе курицы очистите от жира и плевы, помойте и обсушите. Приготовьте емкости для жидкой и сухой смесей, в которых будете панировать мясо.
Cut the chicken fillet into portions. Beat each one, salt, pepper and sprinkle with paprika.
Филе курицы нарежьте на порционные кусочки. Каждый отбейте, посолите, поперчите и посыпьте паприкой.
Mix eggs with mayonnaise. Dip each piece of chicken into this batter and then roll in breadcrumbs. If desired, you can add paprika to the breadcrumbs.
Яйца смешайте с майонезом. Каждый кусочек курицы опускайте в этот кляр, а затем обваляйте в панировочных сухарях. По желанию к сухарям можете добавить паприку.
Fry in heated vegetable oil on both sides until cooked. Place cooked meat on paper towels to remove excess fat.
Жарьте в разогретом растительном масле с двух сторон до готовности. Готовое мясо выкладывайте на бумажные полотенца, чтобы удалить лишний жир.
Serve the chops hot. Decorate with greens. Serve vegetables, a side dish of your choice, or a salad.
Подавайте отбивные в горячем виде. Украсьте зеленью. Подайте овощи, гарнир на ваш вкус или салат.