Trim the meat from the chaff, wash and dry. Peel and wash the garlic. Wash and dry the greens. Prepare baking paper.
Мясо зачистите от плевы, помойте и обсушите. Чеснок очистите и помойте. Зелень помойте и обсушите. Приготовьте пекарскую бумагу.
Separate the breast from the bone. Cut the fillet into large pieces. Beat each one, salt and pepper.
Грудку отделите от кости. Филе порежьте на крупные кусочки. Каждый отбейте, посолите и поперчите.
Grate the cheese on a coarse grater. Finely chop the greens. Mix them with the egg. Place this filling on each piece of chopped fillet and wrap it in a tube.
Сыр натрите на крупной терке. Зелень нарежьте мелко. Перемешайте их с яйцом. На каждый кусочек отбитого филе положите эту начинку и заверните в трубочку.
Melt the butter. Place breadcrumbs on baking paper. Dip each roll in butter and then roll in breadcrumbs. Place the tubes on a baking sheet or pan lined with baking paper and bake in the oven until done.
Растопите сливочное масло. На пекарскую бумагу выложите панировочные сухари. Каждый рулетик обмакните в сливочном масле, а затем обваляйте в панировочных сухарях. Выложите трубочки на противень или форму с пекарской бумагой и запекайте в духовке до готовности.
Serve the finished tubes with parsley, dill or basil. Place the tomato cut into slices. Prepare a side dish of rice, noodles or potatoes according to your taste.
Готовые трубочки подайте с зеленью петрушки, укропа или базилика. Положите нарезанный на дольки помидор. Приготовьте по вашему вкусу гарнир из риса, лапши или картофеля.