Rinse the sturgeon steaks to remove mucus and wipe dry with a paper towel. Peel and wash the potatoes. Wash the tomatoes and herbs.
Стейки осетра промойте от слизи и вытрите насухо бумажным полотенцем. Картофель очистите и помойте. Помидоры и зелень помойте.
Salt and pepper the sturgeon steaks. Mix vegetable oil with Provençal herbs and the juice of one lemon. Place the sturgeon fillet in the marinade and leave to marinate for 30-60 minutes.
Стейки осетра посолите, поперчите. Смешайте растительное масло с прованскими травами и соком одного лимона. Филе осетра положите в маринад и оставьте мариноваться на 30-60 минут.
Fry potatoes for a side dish. Remove the sturgeon steaks from the marinade and fry on the grill until cooked through.
Пожарьте для гарнира картофель. Достаньте стейки осетра из маринада и обжарьте на решетке до готовности.
Place lettuce and fried potatoes on a platter with steaks. Garnish the fish with lemon slices and tomatoes. Serve tomato sauce separately if desired.
На блюдо к стейкам выложите листья салата и жареный картофель. Украсьте рыбу ломтиками лимона и томатами. По желанию подайте отдельно томатный соус.