Check the salmon for bones, wash and dry. Peel the avocado and remove the pit. Peel the orange. Wash and dry the parsley.
Семгу проверьте на наличие костей, помойте и обсушите. Авокадо очистите и удалите косточку. Апельсин чистите от кожуры. Петрушку помойте и обсушите.
Peel the orange slices and cut into pieces. Cut green olives lengthwise, and cut black olives into rings.
Апельсиновые дольки очистите от пленки и нарежьте кусочками. Зеленые оливки разрежьте вдоль, а черные – порежьте колечками.
Cut 4-5 thin strips from the salmon fillet, and cut the rest of the fish into small cubes. Cut the avocado into slices, cheese into small cubes. Mix the prepared products and season the salad with mayonnaise.
От филе семги отрежьте 4-5 тонких полосок, а остальную рыбу порежьте мелкими кубиками. Авокадо нарежьте ломтиками, сыр - мелкими кубиками. Смешайте подготовленные продукты и заправьте салат майонезом.
Grease a round salad pan with olive oil or line with cling film. Place strips of salmon along the walls. Fill the pan with lettuce and then invert it onto a hemispherical plate.
Круглую форму для салата смажьте оливковым маслом или выложите пленкой. Вдоль стенок уложите полоски семги. Наполните форму салатом, а затем переверните его на тарелку в виде полусферы.
Decorate the top of the salad with a salmon flower. Add parsley, olives and caviar. Place orange zest around the salad.
Украсьте сверху салат цветком из семги. Положите зелень петрушки, оливки и икру. Вокруг салата уложите апельсиновую цедру.