Inspect the fillet for bones, wash and dry. Wash the lemon and squeeze the juice from half the citrus. Boil, cool and peel 2 eggs.
Филе осмотрите на наличие костей, обмойте и обсушите. Лимон помойте и выжмите сок из половины цитруса. Отварите, охладите и очистите 2 яйца.
Cut the salmon fillet into portions. Mix salt and spices and coat the fish. Squeeze the juice of half a lemon and cut the rest of the citrus into slices. Grease a baking sheet with sunflower oil and place pieces of salmon on it. Place lemon slices on top and bake the salmon for 40 minutes.
Разрежьте филе семги на порционные кусочки. Смешайте соль и специи и обмажьте рыбу. Выжмите сок половины лимона, а остальной цитрус порежьте на кружочки. Смажьте противень подсолнечным маслом и выложите на него куски семги. Сверху положите дольки лимона и выпекайте семгу 40 минут.
Beat sour cream, butter, mustard powder, two boiled yolks and one raw in a blender. Then add finely chopped gherkins. Pour the resulting sauce over the salmon and bake for another 15 minutes.
Взбейте в блендере сметану, масло, горчичный порошок, два вареных желтка и один сырой. Затем всыпьте мелко нарезанные корнишоны. Полученным соусом полейте семгу и выпекайте еще 15 минут.
Serve the salmon warm on lettuce leaves. Add slices of tomatoes, cucumbers, sweet pepper strips or whole pickled mini-vegetables.
Подавайте семгу теплой, уложив на листья салата. Положите дольки помидоров, огурцов, соломку из сладкого перца или целые маринованные мини-овощи.