Keep all foods from the refrigerator at room temperature. Sift the flour. Wash and dry the raisins.
Подержите все продукты из холодильника при комнатной температуре. Муку просейте. Изюм помойте и обсушите.
Heat the milk and dissolve the yeast in it, then add sugar, eggs, mayonnaise and flour in parts, stirring with a whisk. Place the resulting dough in a greased bowl and leave in a warm place for 60 minutes.
Нагрейте молоко и распустите в нем дрожжи, затем добавьте сахар, яйца, майонез и частями муку, и размешивая венчиком. Полученное тесто переложите в смазанную миску и оставьте в теплом месте на 60 минут.
Add raisins and knead. Divide the dough according to the size of the buns and, using oiled hands, form them into balls. Let them rise for 25 minutes.
Всыпьте изюм, обомните. Разделайте тесто по размеру булочек и смазанными маслом руками сформируйте из них шарики. Дайте им подойти в течение 25 минут.
Before baking, beat an egg with two tablespoons of milk and brush the buns. Send them to bake for 20 minutes in an oven preheated to 190 degrees.
Перед выпечкой взбейте яйцо с двумя столовыми ложками молока и смажьте булочки. Отправьте их выпекаться на 20 минут в разогретую до 190 градусов духовку.
Serve tea, coffee or milk with the buns. Apply a chocolate design on them. Serve jam or preserves.
Подайте к булочкам чай, кофе или молоко. Нанесите на них шоколадный рисунок. Подайте джем или варенье.