Peel and chop the onion. Grate the cheese on a coarse grater. Set the oven to 180°C.
Очистите и измельчите лук. Натрите сыр на крупной терке. Поставьте духовку на 180°C.
Boil the potatoes. Drain the water and add the milk, butter and egg to the potatoes. Beat until smooth.
Отварите картофель. Слейте воду и добавьте к картофелю молоко, сливочное масло и яйцо. Взбейте до однородности.
Heat a frying pan with vegetable oil. Fry the onion for 2 minutes and add the minced meat to it. After 5 minutes, add salt, pepper and basil. Stir the contents of the pan and fry for another 5 minutes.
Разогрейте сковороду с растительным маслом. Обжарьте лук 2 минуты и выложите к нему фарш. Через 5 минут добавьте соль, перец и базилик. Перемешайте содержимое сковороды и обжаривайте еще 5 минут.
Place half of the mashed potatoes into a pan greased with vegetable oil. Distribute over the entire surface. Place the minced meat in the next layer. Cover it with the other half of the puree and sprinkle with grated cheese.
В форму, смазанную растительным маслом, выложите половину картофельного пюре. Распределите по всей поверхности. Следующим слоем выложите фарш. Накройте его второй половиной пюре и посыпьте тертым сыром.
Bake for 20 minutes.
Выпекайте 20 минут.