Sift the flour. Remove the chaff from the fillet, wash and dry, then grind in a meat grinder. Peel and wash the onion.
Муку просейте. Филе зачистите от плевы, помойте и обсушите, затем измельчите на мясорубке. Лук очистите и помойте.
Place the ground turkey in a frying pan with heated vegetable oil and fry until tender over medium heat with chopped onion. Salt, pepper, add spices to taste. Remove the filling from the heat and cool.
Фарш индейки выложите на сковороду с разогретым растительным маслом и жарьте до готовности на среднем огне с нашинкованным луком. Посолите, поперчите, добавьте специи по вкусу. Снимите начинку с огня и остудите.
To prepare the dough, beat the eggs with a pinch of salt and sugar in a deep bowl. Pour in milk, vegetable oil, then add flour, stir until smooth. Bake pancakes.
Для приготовления теста взбейте в глубокой миске яйца со щепоткой соли и сахара. Влейте молоко, растительное масло, затем добавьте муку, размешайте до однородной массы. Испеките блины.
Place turkey meat filling in each pancake and wrap it in an envelope or tube. Fry in butter.
В каждый блин положите начинку из мяса индейки, заверните его конвертом или трубочкой. Поджарьте на сливочном масле.
Serve pancakes with sour cream or sauce of your choice. Add greens and chopped vegetables.
Подавайте блины со сметаной или соусом по вашему вкусу. Положите зелень, нарезанные овощи.