Prepare all products in the required quantity. Flour can be sifted through a sieve.
Подготовьте все продукты в нужном количестве. Муку можно просеять через сито.
Take a wide, deep bowl, beat eggs and sugar. Add flour to the mixture, beat with a mixer until smooth. Add milk to the dough and stir with a whisk until smooth. Add butter to the prepared dough and mix it again. Let the dough rest for ten minutes.
Возьмите широкую глубокую миску, взбейте яйца и сахар. Добавьте к массе муку, взбейте миксером до однородности. Добавьте в тесто молоко и венчиком размешайте до однородности. В поученное тесто добавьте масло и перемешайте его еще раз. Дайте тесту постоять десять минут.
Grease the frying pan with a small amount of vegetable oil and heat well over the fire. Pour the dough into a hot frying pan, spreading it in a thin layer. Fry pancakes on both sides.
Сковороду смажьте небольшим количеством растительного масла и хорошо нагрейте на огне. В горячую сковороду налейте тесто, распределив его тоненьким слоем. Блины обжаривайте с обеих сторон.
Serve the finished pancakes with jam, honey, condensed milk or any other favorite topping of your choice.
Готовые блинчики подавайте с вареньем, медом, сгущенкой или с любым другим любимым топпингом на ваш вкус.