Prepare food by weight. Thaw seafood and remove excess impurities. Wash and dry the lettuce leaves.
Приготовьте продукты по весу. Морепродукты разморозьте, очистите от лишних примесей. Листья салата помойте и обсушите.
Pour oil into a preheated frying pan, add shrimp and fry for 10 minutes, stirring. Remove from heat and cool.
В разогретую сковороду налейте масло, высыпьте креветки и обжарьте 10 минут, помешивая. Снимите с огня и остудите.
Cut the trout into pieces, crab sticks into strips or slices. Fry the mussels over medium heat for 10-15 minutes in olive oil, stirring
Форель нарежьте на кусочки, крабовые палочки - соломкой или ломтиками. Мидии пожарьте на среднем огне 10-15 минут в оливковом масле, помешивая
Place lettuce leaves on a plate. Top with mussels and a thin layer of mayonnaise. Then spread the crab sticks and trout, brushing each layer with mayonnaise. Finish the appetizer with shrimp.
На блюдо выложите листья салата. Сверху – мидии и тонкий слой майонеза. Затем распределите крабовые палочки, форель, смазывая каждый слой майонезом. Завершите закуску креветками.
If desired, garnish the appetizer with lemon slices. Add any greens, olives, fresh vegetables.
По желанию украсьте закуску дольками лимона. Положите любую зелень, маслины, свежие овощи.