Thaw the shrimp. Wash and dry the greens. Inspect the fish fillet for bones.
Креветки разморозьте. Зелень помойте и обсушите. Филе рыбы осмотрите на наличие костей.
Cut the salmon fillet into large portions, add salt and pepper to taste. Place them in a greased baking dish.
Филе лосося порежьте на крупные порционные кусочки, посолите и поперчите по вкусу. Выложите их в форму для запекания, смазанную маслом.
Finely chop the shrimp and mix with cream cheese, mustard and finely chopped herbs. Stir and coat each piece of salmon with this mixture. Bake the fish in the oven for about 30 minutes at 180 degrees.
Креветки мелко нарежьте и смешайте со сливочным сыром, горчицей и мелко нарезанной зеленью. Перемешайте и смажьте этой смесью каждый кусочек лосося. Запекайте рыбу в духовке около 30 минут при температуре 180 градусов.
Serve the fillets in portions on a plate. Garnish with parsley and cherry tomatoes. Serve as a side dish of rice.
Подавайте филе порционно на тарелке. Украсьте зеленью петрушки и помидорами черри. Подайте гарнир из риса.