Thaw the shrimp. Peel and wash the garlic. Wash and dry the parsley.
Креветки разморозьте. Чеснок очистите и помойте. Петрушку помойте и обсушите.
Heat the butter, fry the finely chopped garlic. Then add the shrimp, fry and pour in 300 ml of water, chopped herbs, salt and pepper. Cook this broth composition for 10 minutes.
Разогрейте сливочное масло, обжарьте мелкорубленый чеснок. Затем добавьте креветки, обжарьте и влейте 300 мл воды, рубленую зелень, соль и перец. Варите этот состав бульона 10 минут.
Pour cream into the broth. When they boil, add 2 tablespoons of flour, stir and cook until the consistency of a thick sauce.
Влейте в бульон сливки. Когда они закипят, всыпьте 2 столовых ложки муки, перемешайте и варите до консистенции густого соуса.
Prepare the noodles as directed on the package. Add to the prepared sauce, mix well.
Лапшу приготовьте, как написано на упаковке. Добавьте к готовому соусу, хорошо перемешайте.
Serve the shrimp noodles hot. Sprinkle with grated Parmesan. Garnish with a sprig of parsley.
Подавайте лапшу с креветками в горячем виде. Посыпьте тертым пармезаном. Украсьте веточкой петрушки.