Use brightly colored peppers and tomatoes, where the color indicates the presence of very important flavonoid antioxidants.
Используйте ярко окрашенные перец и томаты, в которых цвет говорит о наличии очень важных антиоксидантов флаваноидов.
Pour vegetable oil into the pan, add shrimp and fry for 2-3 minutes. In a separate pan, fry the sesame seeds until golden brown.
Налейте в сковороду растительное масло, добавьте креветки и обжарьте 2-3 минуты. В отдельной сковороде обжарьте кунжут до золотистого цвета.
Add shrimp to the salad bowl, along with sliced peppers and chopped tomatoes. Chop the arugula, add to the salad bowl, then add half the Parmesan.
В салатник добавьте креветки, к ним - нарезанный полосками перец и нарезанные помидоры. Руколу измельчите, добавьте в салатник, затем - половину пармезана.
Cut the olives into circles and add them to the salad bowl. Salt, pepper, add olive oil and stir.
Маслины нарежьте на кружочки добавьте в салатник. Посолите, поперчите, добавьте оливковое масло и перемешайте.
Serve shrimp topped with grated Parmesan and sesame seeds. Garnish with a sprig of parsley.
Продайте креветки, посыпав тертым пармезаном и кунжутом. Украсьте веточкой петрушки.